JYSK je otvorio 2500. trgovinu

JYSKovu poslovnu 2017. godinu obilježio je veliki događaj: naime, ove godine JYSK je otvorio svoju 2500 trgovinu, što predstavlja veliku prekretnicu u povijesti poslovanja ove tvrtke.

Od samog početka tvrtke, 1979. godine, kada je vlasnik i osnivač Lars Larsen otvorio prvu JYSK trgovinu, JYSKova strategija temelji se na stalnom rastu i ekspanziji koja je ujedno bila i glavni motivator za napredak.

JYSK danas posluje u 48 država diljem svijeta, a u rujnu 2017. otvorio je vrata svoje jubilarne 2500. trgovine u svijetu. No JYSK tu ne misli stati.

“Oduvijek nam je glavni cilj bio imati trgovine u cijelom svijetu, stoga je pred nama još uvijek puno posla. Dostizanje brojke od 2500 trgovina svakako je velik razlog za slavlje, a najbolji način za slavlje u JYSKu vidimo kroz mnoštvo izvrsnih ponuda koje smo pripremili za naše kupce te brojne aktivnosti i nagradne igre uz privlačan nagradni fond“, izjavio je Lars Larsen.

 

Proslava diljem svijeta
Proslava 2500. trgovine obilježena je globalnom kampanjom čiji je fokus na kontinuiranoj ekspanziji, kvaliteti proizvoda te poznatih JYSK vrijednosti.

“Imati 2500 trgovina diljem svijeta nije sjajno samo za mene kao vlasnika, već i za sve naše kupce jer na taj način JYSK, kao stručnjak za kulturu spavanja i svakodnevnog života, postaje lako dostupan svima, u gotovo svakom gradu. Ujedno, ovakvom uspješnom ekspanzijom u mogućnosti smo u potpunosti ostvariti svoju viziju, a to je Izvrsna skandinavska ponuda za svakoga”, objašnjava Lars Larsen.

Predani zaposlenici
Lars Larsen također ističe kako uspjeh ostvaren tijekom svih ovih godina ne bi bio moguć bez JYSKovih zaposlenika.

“Kontinuiran rast i razvoj zahtijevaju stručne i predane zaposlenike. Stoga zahvaljujem svim JYSKovim zaposlenicima koji su svojim radom pridonijeli ovako velikom uspjehu”, kaže Lars Larsen.

Zanimljiv je podatak da je JYSK u financijskoj godini 2015./2016. otvorio više od 100 trgovina te dosegao najviši promet dosad, u iznosu od 3,12 milijardi eura.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.