-30% na Rupp und Hubrach naočalne leće

2017-12-13-Salmoiraghi&Vigano-Web

Optika Salmoiraghi&Vigano svojim kupcima nudi 30% popusta na sve Rupp und Hubrach naočalne leće!

Rupp und Hubrach je tvornica naočalnih leća. Zapošljava preko 500 visoko kvalificiranih radnika. Počela je s radom 1922. g. u njemačkom gradu Bambergu. Njihov moto je: ‘Ukoliko prestanete biti bolji, uskoro ćete prestati biti dobri’. To je moto od kojeg i sami korisnici imaju veliku korist. Njihov pristup tržištu je proizvodnja kvalitetnih i pouzdanih proizvoda visoke kvalitete na zahtjev kupaca. Kupci širom svijeta izuzetno su zadovoljni tim pristupom, inovacijama i kvalitetom samih proizvoda. Njemački optičari su im po 10. put u zadnjih petnaest godina iskazali priznanje za najboljeg proizvođača naočalnih leća.

Slojevi

Rupp und Hubrach je poznat po svom bezbojnom antirefleksnom sloju – Purlux. Taj sloj je zanimljiv svim nosiocima koji ne vole vidljive odsjaje na svojim naočalama. Odlikuje visokoelastični sloj protiv grebanja, te je zbog tih odlika leća puno otpornija od ostalih. Antistatički i superhidrofobni dio, za lakše čišćenje i održavanje, uveliko pomaže  nosiocu u  svakodnevnom životu. Nanoperl S UV Plus je sloj koji osim visokoelastičnog sloja protiv grebanja, antistatičkog i superhidrofobnog ima i dodatak za kristalan i kontrastan vid danju i noću. Nanoperl S UV Blue je sloj koji osim visokoelastičnog sloja protiv grebanja, antistatičkog i superhidrofobnog ima i dodatak za zaštitu od štetnog plavog spektra svjetlosti, kod rada na kompjuterima, tabletima, mobitelima i sl.

Sports & Trend

Rupp und Hubrach ima rješenje za Sportske i moderne okvire veće zakrivljenosti. Sada ste u mogućnosti zaštiti svoj vid i savršeno vidjeti prilikom bavljenja bilo kojom sportskom aktivnosti. Optičke karakteristike naočala za svakonevno nošenje s malom zakrivljenosti leća i Sports ili sunčanih naočala s velikom zakrivljenosti se znatno razlikuju. Za poboljšanje slike r+h nudi boje specifične za odabranu vrstu sporta (biciklizam, golf, tenis i sl.). Zaštitini slojevi nanešeni na leće daju dodatnu čistoću slike. Leće je moguće dobiti u velikom rasponu dioptrija,baznih zakrivljenosti i zaštitnih slojeva. Također ih je moguće dobiti kao jednojakosne i progresivne leće. Ovisno o zahtjevima okvira i dioptrijama nosioca.

EyeDrive

EyeDrive leće namjenjene  su prvenstveno  profesionalnim vozačima, ali i svim osobama  koje puno vremena provode u automobilima, pogotovo u sumrak i noću. Leće su  napravljene tako da svojim dizajnom i slojem  umanjuju zasljepljenje i refleksiju za 90%, prilikom vožnje noću i u kišnim uvjetima. Leće se mogu naručiti kao jednojakosne naočale za daljinu, ili progresivne. Na stranici http://eyedrive.de/  možete vidjeti različite uvjete vožnje i ponašanje naočala u tim uvjetima.

Više o Rupp und Hubrach naočalnim lećama saznajte ovdje: http://www.rh-lenses.com


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.