KVL kolekcija proljeće-ljeto 2018

Stigla je kolekcija proljeće-ljeto 2018 iz KVL-a!
Prvi dio kolekcije bogat je artiklima za prijelaz iz zime prema proljeću: laganim jaknama, sakoima, tankim puloverima, vestama i već klasičnim jeansom. Trendove sezone prati mornarska inspiracija, sa paletom boja koje čine važan element koji ocrtava ljetni pejzaž.

Ženska kolekcija
KVL kolekcije su sastavljene od udobnih modela koji dopuštaju ženi da se osjeća moderno i udobno. Stari mornarski look baziran je na plavim prugama, zakrpama, različitim nijansama jeansa, odvažnim prugastim vestama i kontrastnim bojama.
Košulje su ključni element kolekcije, raznih modela i materijala: pristaju uz figuru, sa zavrnutim rukavima u ženstvenom stilu, u karo uzorku ili baš suprotno u cvjetnom traper vezu. Jeans modeli zakoružili su kolekciju, brojne plave nijanse podsjećaju na more i sve njegove obale. Svi modeli kolekcije KVL , doprinose oblikovanju ženskog tijela.

Muška kolekcija
Tema, ‘Stari Mornar’ inspirirana je morem i njegovom obalom, kroz fantastične kombinacije specifičnim uzoraka i detalja. Dolaskom proljeća, kolekcija KVL  donosi linije savršene odjeće za aktivan život kada funkcionalnost živi u savšenoj simbiozi sa neformalnim vrhuncima urednog muškog stila. Neformalnost bi bila ključna riječ koja spaja traper liniju, udobne košulje nove kolekcije, mekane hlaće izrađene od laganih tkanina, čistu strukturu te jednobojne košulje. Ono što će vas ugodno iznenaditi ove sezone je još bolja kvaliteta materijala što postaje glavni fokus brenda.

Video – nova kolekcija


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.