Najbolje blagdanske delicije u INTERSPAR-u

Najbolje blagdanske delicije u INTERSPAR-u

Bliže se dani blagdana, a u INTERSPAR hipermarketu možete pronaći bogatu ponudu blagdanskih delicija, od kojih su pojedini proizvodi sniženi do čak 49%!

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi koji će upotpuniti blagdansku trpezu poput brojnih tvrdih kravljih, ovčjih i kozjih sireva hrvatskih proizvođača te onih sa začinima Provanse ili Azurne obale. U širokoj ponudi blagdanskih delicija kupci mogu pronaći i veliki izbor suhomesnatih proizvoda poput pršuta, buđole, kulena, također po sniženim cijenama.

Blagdanski stol upotpunite i delikates paštetama, poput one s tartufima, jetrenom paštetom s dodatkom pistacija, mesa jelena, divlje svinje ili fazana te pačjom paštetom.

Po povoljnijim cijenama također možete pronaći i svježe meso, kao i ribu, od kojih su neki proizvodi sniženi preko 20%.

SPAR Hrvatska vam je pripremio i veliki izbor proizvoda iz PREMIUM asortimana te na pojedinim artiklima popusti idu čak do 40%!

Po akcijskim cijenama nalaze se i proizvodi koji će posebno razveseliti ljubitelje slastica, kao što su panettone, mramorni ili čokoladni kolač, razne praline, čokolade i bombonijere, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu preko 20%.

U INTERSPAR hipermarketima kupci također mogu birati i među velikim izborom vina, piva te žestokog pića, ali i prigodnih poklon paketa i košarica, idealnih za blagdansko darivanje.

Akcija traje od 4. do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.

Vidimo se u Intersparu!


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.