Program vrijednosti Joseph Joseph u INTERSPAR-u

Program vrijednosti Joseph Joseph u INTERSPAR-u

SPAR Hrvatska za sve je kupce pripremio novi program vrijednosti Joseph Joseph pri kojem ostvaruju uštedu do čak 70% za kupnju posuđa i kuhinjskih pomagala izvrsne kvalitete i praktičnog dizajna.

Za svaku kupnju u iznosu od 50 kuna u razdoblju između 22. siječnja i 14. travnja 2020. dobiva se 1 bod vjernosti, a posebne pogodnosti za kupnju proizvoda iz Joseph Joseph asortimana po povoljnijoj cijeni kupci ostvaruju uz predočenje i predaju popunjenog kupona na blagajni sa svih 10 bodova vjernosti.

U sklopu Joseph Joseph asortimana sa skupljenih 10 bodova vjernosti kupci će moći birati između 9-dijelnog seta posuda i kuhinjskih pomagala te 4-dijelnog seta kuhinjskih pomagala pri čemu ostvaruju uštedu do čak 59%.

Uz skupljenih 10 bodova vjernosti, kupci će po povoljnijim cijenama također pronaći i set posuda za čuvanje hrane, daske za rezanje, set cjedila, mjernu posudu 2u1 te pomagalo za avokado 3u1, a na pojedinim artiklima popusti idu do čak 70%.

Popunjeni kuponi s bodovima mogu se iskoristiti do 21. travnja 2020. te se ne mogu zamijeniti za novac niti za bilo koju drugu pogodnost.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.