U INTERSPAR-u je najveći izbor poklona

U INTERSPAR-u je najveći izbor poklona

Bliži se najljepše vrijeme u godini, vrijeme blagdana, a u INTERSPAR hipermarketu možete pronaći bogatu ponudu poklona, od kojih su pojedini sniženi do 50%!

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi koji će posebno razveseliti najmlađe poput velikog izbora dječjih knjiga s maštovitim pričama za laku noć, 5-minutnim pričama PJ Mask, Snježno kraljevstvo te enciklopedije za djecu, ali i setovi igračaka za djevojčice i dječake.

Akcija uključuje i široku ponudu proizvoda za odrasle poput uređaja za ravnanje i kovrčanje kose, IPL uređaja za uklanjanje dlačica, multifunkcionalnog trimera, seta za osobnu njegu Remington te niz proizvoda iz asortimana multimedije, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu do 50%. Kupci mogu birati i između brojnih popularnih poklona kao što su smartphone Huawei, seta jastuka i deke Dormeo ili nedavno objavljene autobiografije Luke Modrića.

Po povoljnim cijenama nalaze se i božićne dekoracije poput raznih svijećnjaka, ukrasa za adventski vjenčić, kuglica, božićnih vreća za pokone, mirisnih svijeća te seta posuđa za serviranje.

Akcija traje od 13.11.2019. do 7.1.2020., ili do isteka zaliha.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.