Preporuke za siguran shopping

Dragi posjetitelji,

kako biste zaštitili svoje zdravlje i zdravlje drugih, ljubazno molimo da se pridržavate preporuka vezanih uz COVID-19 te preventivnih mjera zaštite koje provodimo u King Crossu kako bi svim posjetiteljima osigurali maksimalno sigurnu kupovinu:

 

Ulazak u King Cross bez simptoma ULAZAK U KING CROSS
Molimo da u King Cross ulazite isključivo ako nemate simptome vezane uz COVID-19.
Zaštitna maska ZAŠTITNE MASKE
Prije ulaska u Centar preporučujemo da stavite zaštitnu masku, a sukladno odluci Stožera civilne zaštite – od 13.07.2020. obavezno je nošenje zaštitnih maski unutar trgovina.
Dezinfekcija ruku DEZINFEKCIJA RUKU
Prilikom ulaska u King Cross (i u pojedine trgovine), dezinficirajte ruke dezinfekcijskim sredstvom te kada ste u mogućnosti operite ruke sapunom po pravilima koja su navedena u svim toaletima. Također, preporučljivo je i nošenje zaštitnih rukavica.
Beskontaktno plaćanje BESKONTAKTNO PLAĆANJE
Nastojte plaćati beskontaktnim karticama.
Držite razmak DRŽITE PREPORUČENI RAZMAK
Pridržavajte se sigurnosnog razmaka od najmanje 2 metra u odnosu na druge osobe.
Izbjegavajte dirati lice IZBJEGAVAJTE DIRATI LICE
Trudite se ne dodirivati lice, oči, nos i usta prije nego operete ili dezinficirate ruke. Prilikom kihanja ili kašljanja – prekrijte usta i nos maramicom ili unutarnjim dijelom lakta (nakon eventualnog korištenja maramice, obavezno ju bacite u koš za smeće).

 


Budimo odgovorni i ostanimo zdravi!Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.