Exclusive Change

  • Kategorija: Usluge i servisi
  • Broj lokala: 35
  • Telefon: +385 1 3475 320

ec

Exclusive Tours i Exclusive Change Kft. 1990  godine su bili među prvima koji su počeli obavljanje mjenjačkih poslova pored velikih, tradicionalnih turističkih agencija koje su se bavile pored mjenjačkih poslova sa putovanjima i drugim uslužnim djelatnostima.

Ove dvije tvrtke sa osnivanjem partnerskih tvrtki po Mađarskoj su izgradile mjenjačke poslove sa logistikom po cijeloj državi, sa čime su stvorile Grupaciju Exclusive Change koja u Mađarskoj ima skoro 300 mjenjačnice.

2001. godine smo osnivali u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, našu diviziju sa nazivom Exclusive Change d.o.o. Trenutno u Hrvatskoj imamo 41 mjenjačnicu u većim gradovima, Zagreb, Split, Zadar, Rijeka, Pula, Osijek, Varaždin, Karlovac, Čakovec i Sisak.

Značajka dinamizma našeg širenja je da smo za 2011. godinu u Mađarskoj i Hrvastkoj  izgradili jedinstveni lanac što se tiče mjenjačkih poslova.

Naš prvo bitni cilj je da naše stranke dobiju naše usluge na velikom nivou, da možemo ponuditi povoljne tečajeve i zbog toga kod promjene većih iznosa valuta osiguravamo povoljniji tečaj.

Exclusive Change više je od mjenjačnice!

Brzo, pouzdano i povoljno nudimo svojim Klijentima usluge:
- mjenjačkog poslovanja – za veće iznose još povoljniji tečajevi!
- podizanja gotovog novca putem debitnih i kreditnih kartica (Maestro, MasterCard i VISA)
- kupnju EVENTIM karata
- kupnju bonova i TELE2 start paketa za mobitele

NOVO!             
- WESTER UNION  - šaljite i primajte novce iz  više od 200 zemalja svijeta u roku od 10 minuta
- plaćanja računa  - uplate fizičkih osoba na bilo koji račun otvoren u jednoj od hrvatskih banaka (računi komunalnih poduzeća, uplate na račun)

www.exchange.hr

Interaktivna karta

Galerija


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.